- Att bada i ett Marquis spa med MicroSilk® vattenbehandling är som att ge hela kroppen en syrebehandling, fuktande och återfuktande på samma gång, vilket gör att din hud känns lyxigt silkeslen på samma gång som det minskar fina linjer och rynkor, säger Lars Beckman, Nordiska Kvalitetspooler.
Mikrosmå bubblor sveper bokstavligt in kroppen i ett avslappnande, skummande moln av syre. Det är mikrobubblorna som gör det och syre är bra för huden. Ökad syrenivå ger bättre cirkulation och ”inre andning” (cellandning), vilket i sin tur gör huden strålande och glänsande på grund av snabb hudcellsförnyelse.
Med verkliga och påtagliga effekter, utan kirurgi och utan återhämtning, är några av många anledningar till att MicroSilk® vattenterapi är den anti-age-behandling som föredras av moderna, medvetna kvinnor och män. I stället för omfattande medicinska procedurer så får du din behandling samtidigt som du låter dagens bekymmer rinna av dig i ett lyxigt Marquis spa med MicroSilk®.

Läs mer om Microsilk på Svensk Press; http://www.svenskpress.se/articles/view/sensationell-skonhetsbehandling-med-marquis-spa-bad-och-microsilk-vat

Se också filmen hur Mary Elizabeth från Florida har fått hjälp av Microsilk®: https://www.youtube.com/watch?v=uHUAORECgfE

San Juan glasfiberpooler är en av världens ledande glasfiberpooltillverkare med över 100 modeller att välja på, i 6 olika färger. På sidan http://www.mypoolspace.net så hittar du över 12 000 olika bilder på olika San Juan glasfiberpooler som är installerade hos olika kunder. Till era poolspecial som ni kommer att ha under våren hittar ni säkert bilder som ni tycker passar er.
Se hur Marquis spabad och San Juan glasfiberpooler tillverkas;
http://www.marquisspas.com
http://www.sanjuanpools.se

Nordiska Kvalitetspooler är generalagent för San Juan glasfiberpooler och Marquis spabad i Sverige och står självklart till er tjänst när ni behöver fina bilder till era reportage.

Lars Beckman, i ledningen för Nordiska Kvalitetspooler, är styrelseledamot i Svenska Badbranschen i Sverige, och talesperson för sektorgruppen privata pooler i branschförbundet.

För mer information, kontakta Lars Beckman 026 22 22 350 eller 070 432 96 00