- Vi känner oss väldigt nöjda med att kunna ta det nästa spännande steget i samarbetet med Dave Scott, säger Jim Johnston, Marknadschef hos Marquis®. Daves ojämförliga framgångar i triathlonvärlden och hans erfarenheter från multisportträning ger oss på Marquis® ovärderlig insyn I hur man kan använda våra nya Aquatic Training Vessels™ för simträning och andra typer av aerobic träningsövningar.
I november presenterade Marquis® sin ATV™-14, som också inkluderar en video med Dave Scott i en introduktionsträningsfilm, se den här http://www.marquisspas.com/swim-spas/training.asp
Med Dave Scotts hjälp är Marquis® redan på gång att utveckla nästa generation av sim-spabad.
- Tack vare samarbetet med Dave Scott kommer vi att kunna erbjuda fler ”hur-man-gör”-videos till de ägare till ATV™ som är fokuserade på träning, säger Jim Johnston. Dave kommer att fokusera på fördelarna för användarnas personliga träning inför tävlingar, för att få bättre kondition, rehab efter skador eller enbart för att förbättra sin hälsa.
Marquis® ATV™ är utformade för att vara en produkt för personlig träning och bättre allmänhälsa. I en ATV™ kan man träna simtag, bensparkar, muskelrörelser och även träning med mjukare träningsövningar – allt för aktiva övningar och ett hälsosammare liv.
En ATV™ är byggd för att hålla länge. Karet är tillverkat av högteknologiska polymerer för bästa hållbarhet. Vanlig hushållsström driver de tre oberoende två-hastighetspumparna med kapacitet drygt 600 liter/minut för att ge ett brett urval vattenhastigheter. Tre par turbo-jetstrålar på drygt 300 liter/minut levererar ett vattenflöde som kan anpassas för optimal vattenträning.
Som standardutrustning för ATV™ finns en simsele med motstånd och roddutrustning. Skruva upp ljudet på ljudanläggningen (tillval) för att träna till favoritmusiken.
De invändiga trappstegen är utformade för att klara föreskrifterna för att ge en halksäkerhet och bottnen har en jämn men ändå hudnära ytbehandling för att kunna ge optimalt underlag för vattenaerobics. LED-belysning längs trappstegen är standard för att synas bättre.
Nordiska Kvalitetspooler är agent i Europa är för Marquis®.
- Vi är stolta över att få arbeta med Marquis® och deras kvalitetsprodukter, toppklass rakt igenom, säger Lars Beckman, vd för Nordiska Kvalitetspooler.
För att få den optimala upplevelsen, besök
http://www.marquisspas.com/swim-spas
Där kan du tittat på ATV™ video, ladda ner en broschyr och där kan du hitta närmaste återförsäljare.
Marquis® är ett amerikanskt personalägt företag I Oregon och har tillverkat förstklassiga spabad I över 30 år. Företaget distribuerar sina produkter i USA samt till Kanada och Europa via en omfattande kedja av återförsäljare.
Se http://www.nordiskakvalitetspooler.com/