Idag bor vi i en fantastiskt fin lägenhet i Enskede Gård. Den är nyrenoverad, rymlig, ljus och med en bra planlösning. Vi har dock två barn som drömmer om en egen gräsmatta där de kan ha lekstuga och sandlåda. Springa ut och in, spela fotboll, leka och busa med sina kompisar. Vi vill att de ska få växa upp här i Enskede, behålla sina kompisar och den trygghet som finns för dem idag. Vi har bott i Enskede i snart 10 år och vill gärna bo här 30 år till. Vi kommer ursprungligen från Luleå och Ockelbo.

Vi vill här helt förutsättningslöst bolla fram en möjlighet. Om Ni funderar på ett enklare boende kanske vår lägenhet är Er lösning och Er trädgård vår framtid?
Vi ger Er möjlighet att ta del av vår lägenhet här med fakta och bilder på lägenheten. Prissättning och mellanskillnad är naturligtvis någonting som vi förhandlar om. Det viktiga för oss är att magkänslan är rätt för alla parter. Först då kan en eventuell affär vara aktuell.

Snabbfakta om bostaden; 4 rum och kök, 107 m2, inglasad
balkong i sydvästläge, hiss från markplan och egen garageplats. Nyrenoverad med hög standard i en mycket omtyckt och populär bostadsrättsförening i Enskede Gård.

Ni är varmt välkomna att kontakta oss, vi bjuder på fika!
Titta förbi och känn atmosfären på området.

Hälsningar från Linda, Magnus, Mathilda & Malte Rosenberg
Ring: Linda 0733-10 05 55 eller mejla: rosenberg.linda@telia.com

Ritning på planlösningen finner ni här:
http://sverigetotalen.se/pdf/ritning.pdf

Stadgar finner ni här:
http://sverigetotalen.se/pdf/stadgar.pdf

Lägenhetsbeskrivning:

I modern och välskött fastighet i populära Brf Trädskolan finns denna stora, luftiga 4:a med rejäla sovrum och öppen, genomgående planlösning mellan kök och vardagsrum. På några minuters promenadavstånd finns T-bana och tvärbana som tar dig in till city på ca.11 min. Hiss från markplan.

Föreningens namn
HSB:s Brf Trädskolan nr 255

Allmänt om föreningen
Brf Trädskolan består av 155 lägenheter varav samtliga upplåts med bostadsrätt. Av lägenheterna är 42 radhus och 113 belägna i flerfamiljshus. Omgivningarna är fina och fastigheterna populära för de som önskar ett mycket praktiskt och trivsamt boende. I föreningen finns en veteranförening som anordnar gemensamma aktiviteter för pensionärer året om.


Övriga utrymmen
Det finns bastu, festlokal, tvättstuga (i samma hus), motionsrum, hobbyrum och övernattningslägenhet för gäster.
Balkong/uteplats/ innergård
Stor inglasad balkong med sydvästläge in mot föreningens lummiga gård.
Parkering
Garageplats. Går att hyra för 550 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.

Fri parkering på gatan.
Ekonomi
Avgift/hyra: 6 972 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-tv. Föreningen är välskött med god ekonomi.

Allmänt om lägenheten
Lägenheten genomgick 2007 en genomgripande renovering. Alla tak och väggar målades i vitt. Köket byttes ut och planlösningen öppnades upp. Samtliga golv byttes ut till Kährs kvalitets ekparkett, 2 stavigt, borstat och mattlackat. Ett underbart golv som har känslan av ett oljat men bekvämligheten som ett lackat golv.

Planlösning
Välkomnande och möblerbar hall med bra förvaring i platsbygd garderobsvägg med skjutdörrar . Vitmålade väggar och klinker samt ekparkett.

Köket är modernt och stilrent vitt med hög standard. Samtliga vitvaror är från Miele (2007), köksstommar och luckor från Ikea, beslag från Zetterbergs och rejäla, platsbyggda bänkskivor i valnöt från finsnickeri. Gott om förvarings- och bänkytor samt fullt utrustat med induktionshäll, ugn, fläkt, diskmaskin samt hel kyl och frys. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger ekparkett. 


Vardagsrummet ligger i öppen planslösning mot köket och har utgång till den stora inglasade balkongen i sydvästläge. Även detta rum är rymligt med vitmålade väggar. På golvet ligger ekparkett.

Tre luftiga sovrum med gott om plats för både dubbelsäng och förvaring. Även här ligger ekparkett på golven och väggarna är vitmålade.


Stort fräscht badrum som är kaklat i vitt med en mörkgrå våtrumsmatta på golvet. Badrummet är utrustat med badkar (1989), handfat (2010), toalett (2010) handdukstork (1989), tvättmaskin (2010) .
Mindre gästtoalett renoverades 2007 med klinker på golvet och vitmålade väggar. Toaletten är utrustad med handfat (2007), toalett (1989).


Till lägenheten hör två varma källarförråd.

Hiss från entréplan. Stor, egen loftgång.