När skall man då flyttstäda?
Bästa tillfället för att kunna utföra en bra flyttstädning är när bostaden är tömd och inga prylar eller möbler finns kvar längre.
Då har både du och vi kontroll över alla utrymmen och kan se till att också varje liten vrå blir riktigt ren och fräsch.
Den som skall flytta in har sannolikt sitt möblemang på gång så det gäller att allt klaffar perfekt och att städjobbet blir grundligt gjort under högst en dag.

Vi städar medan du packar upp
När det är dags för flytt har vi allt under full kontroll för din räkning och du kan vara på plats och ägna ditt odelade intresse åt att packa upp ditt bohag i ditt nya hem. När du tar emot dina möbler och husgeråd i den nya bostaden så kan du lita på att den som samtidigt flyttar in där du tidigare bodde uppskattar att få ta en ren, fräsch och nystädad bostad i besittning.

Svensk Flyttstäd tar ansvaret
Låt oss på Svensk Flyttstäd få ansvara och ta hand om städningen efter din flytt och avlasta dig alla de orosmoment och punkter som skall checkas av i samband med städningen inför den förestående flytten. Vi har lång och gedigen erfarenhet av att utföra flyttstädningar i hela Sverige.

Vi har resurserna som krävs
Då vi utför flyttstädning i hela Sverige sätter vi alltid in tillräckligt många av våra skickliga medarbetare som med sina professionella och effektiva arbetsmetoder utför rengöringen inom överenskommen tid. Vanligtvis utförs arbetet inom en arbetsdag. Den dagen behövs du sannolikt på annat håll - eller hur? Vi på Svensk Flyttstäd organiserar den bästa och mest ekonomiska lösningen och upprättar en kvalitetssäkrad arbetsplan för er flyttstädning.

Mäklarsamfundets riktlinjer
Vi som utför flyttstädning i hela Sverige arbetar alltid efter Mäklarsamfundets riktlinjer så att du skall kunna känna dig helt trygg när du anlitar oss. Vi uppfyller alltid högt ställda krav.

Boka flyttstädning i god tid
Eftersom flyttstädningen sker först efter det att du tömt bostaden är det lätt att man skjuter på det och sedan försöker boka flyttstädningen först när det kan vara för sent. Boka i stället in flyttstädningen i ett tidigt skede. För även om det finns flera städföretag som erbjuder flyttstädning så är det bra med i alla fall ett par veckors framförhållning vid beställning.

Varför Svensk Flyttstäd?
Att anlita oss för en flyttstädning i hela Sverige är helt enkelt det val som är enklast, smidigast och mest prisvärt. Kvalitet och service är våra honnörsord.

Glada och rena hälsningar från dina vänner på Svensk Flyttstäd!
- den nationella aktören med stor lokal förankring och rejäla resurser.

För mer information se https://svenskflyttstad.se

Svensk Flyttstäd etablerar sig i snabb takt i hela landet och finns nu på följande orter:

Alingsås

Arboga

Bollnäs

Borlänge

Borås

Botkyrka

Bromma

Danderyd

Ekerö

Eksjö

Enköping

Eskilstuna

Fagersta

Falköping

Falun

Gävle

Göteborg

Hallstahammar

Haninge

Helsingborg

Huddinge

Hässelby

Jakobsberg

Järfälla

Järna

Jönköping

Kalmar

Katrineholm

Kungsbacka

Kungsängen

Kungälv

Kista

Köping

Landskrona

Lerum

Lidingö

Lidköping

Linköping

Malmö

Motala

Mariestad

Mjölby

Mölndal

Märsta

Nacka

Norrköping

Norrtälje

Nykvarn

Nyköping

Nynäshamn

Nässjö

Oskarshamn

Sandviken

Sala

Salem

Sigtuna

Skara

Skövde

Sollentuna

Solna

Stockholm

Strängnäs

Söderhamn

Söderköping

Södertälje

Tranås

Trollhättan

Tumba

Tyresö

Täby

Uddevalla

Upplands-Bro

Upplands Väsby

Uppsala

Vallentuna

Vaxholm

Västervik

Västerås

Värmdö

Växjö

Vetlanda

Vimmerby

Värnamo

Vänersborg

Åkersberga

Ängelholm

Älmsta

Örebro

Österåker

Övriga städer