Optimal tidpunkt för flyttstädning
Den mest gynnsamma tidpunkten för en framstående flyttstädning är när din bostad är tömd och fri från möbler och tillhörigheter. Detta möjliggör att både du och vi har full översyn över varje hörn och skrymsle och vi kan därigenom försäkra oss om att varje yta blir noggrant rengjord och uppfräschad. Det är troligt att den nya boende snart flyttar in med sina ägodelar, så det är av största vikt att samordningen fungerar smidigt och att städningen är färdig inom en dag.

Städning medan du packar upp
Vid tidpunkten för din flytt, är det vårt ansvar att hantera städningen fullt ut och du kan fokusera på att packa upp ditt nya hem. När du mottar dina möbler och tillhörigheter i det nya boendet, kan du lita på att den som tar över din tidigare bostad uppskattar att stiga in i en ren och nystädad miljö.

Svensk Flyttstäd tar ansvaret
Ge oss på Svensk Flyttstäd ansvaret att ta hand om städningen efter din flytt. Vi tar på oss bördan av orosmoment och detaljer som behöver genomföras inför den kommande överflyttningen. Med långvarig och gedigen erfarenhet av flyttstädningar i hela Sverige, kan du luta dig tillbaka med förtroende.

Resurserna som krävs
Vi sätter alltid in en tillräcklig mängd av våra kunniga medarbetare för att garantera att flyttstädningen utförs professionellt och effektivt inom överenskommen tid. Vanligtvis är arbetet avslutat under en arbetsdag, en dag som du troligtvis har andra uppgifter att fokusera på. Vi på Svensk Flyttstäd skapar den mest optimerade och ekonomiska lösningen och utformar en noggrant kvalitetssäkrad arbetsplan för din flyttstädning.

Enligt Mäklarsamfundets riktlinjer
Oavsett var i Sverige städningen äger rum, arbetar vi alltid i enlighet med Mäklarsamfundets riktlinjer för att ge dig full trygghet när du anlitar våra tjänster. Vi uppfyller konsekvent högt ställda kvalitetskrav.

Förboka din flyttstädning i god tid
Då flyttstädningen äger rum efter att du har tömt bostaden, är det enkelt att skjuta upp det till sista minuten. Vi rekommenderar istället att du planerar och bokar din flyttstädning i ett tidigt skede. Trots att det finns flera alternativ för flyttstädning, är det klokt att vara ute i god tid och boka minst ett par veckor i förväg.

Varför välja Svensk Flyttstäd?
Att anlita oss för din flyttstädning i hela Sverige är det självklara valet som kombinerar enkelhet, smidighet och ekonomisk fördel. Vår verksamhet präglas av kvalitet och service och vi strävar efter att uppfylla dina förväntningar till fullo.

Så vill du ha hjälp av en bra städfirma som utför er flyttstädning till ett rätt och mycket rimligt pris så skall du vända dig till Svensk Flyttstäd. Vi är specialiserade på att tillhandahålla städtjänster av hög kvalitet till mycket attraktiva priser. Vi har lång erfarenhet och duktig personal. Välj oss med förtroende om du vill slippa städa själv. Hos oss får du prisvärd service tillsammans med en generös Nöjd-Kund-Garanti på 14 dagar.
Så tveka inte att jämföra pris och garantier direkt på vår hemsida här:
https://svenskflyttstad.se/prisboka-flyttstadning

PS. Vill ni ha hjälp och offert med både flytthjälp och flyttstädning så skall ni vända er till Carinas städ https://carinastäd.se

Svensk Flyttstäd finns idag representerade på följande orter:
Alingsås,Arboga, Arvika, Avesta, Bollebygden, Bollnäs, Borlänge, Borås, Botkyrka, Bromma, Bromölla, Burlöv/Arlöv, Båstad, Danderyd, Ekerö, Eksjö, Emmaboda, Enköping, Eskilstuna, Eslöv, Fagersta, Falkenberg, Falköping, Falsterbo, Falun, Filipstad, Finspång, Forshaga, Gislaved, Gnesta, Gnosjö, Gävle, Göteborg, Habo, Hallstahammar, Halmstad, Haninge, Helsingborg, Hjo, Huddinge, Hultsfred, Hylte, Hägersten, Hässelby, Hässleholm, Höganäs, Jakobsberg, Järfälla, Järna, Jönköping, Kalmar, Karlshamn, Karlskoga, Karlskrona, Katrineholm, Kil, Kinna, Kista, Klippan, Knivsta, Kristianstad, Kristinehamn, Kungsbacka, Kungsängen, Kungälv, Köping, Laholm, Landskrona, Landvetter, Lerum, Lidingö, Lidköping, Limhamn, Linköping, Ljungby, Ludvika, Luleå, Lund, Malmö, Mariestad, Markaryd, Mjölby, Mora, Motala,Märsta, Mölndal, Nacka, Norrköping, Norrtälje, Nybro, Nykvarn, Nyköping, Nynäshamn, Nässjö, Olofström, Oskarshamn, Partille, Piteå, Ronneby, Sala, Salem, Sandviken, Sigtuna, Skara, Skellefteå, Skoghall, Skövde, Sollentuna, Solna, Spånga, Staffanstorp, Stockholm, Strängnäs, Sundbyberg, Sundsvall, Svenljunga, Säffle, Söderhamn, Söderköping, Södertälje, Sölvesborg, Tibro, Tidaholm, Tingsryd, Timrå, Tranemo, Tranås, Trelleborg, Trollhättan, Trosa, Tumba, Tyresö, Täby, Uddevalla, Ulricehamn,Umeå, Upplands-Bro, Upplands Väsby, Uppsala, Vaggeryd, Valdemarsvik, Vallentuna, Vara, Varberg, Vaxholm, Vetlanda, Vimmerby, Vingåker, Vällingby, Vänersborg, Värmdö, Värnamo, Västervik, Västerås, Växjö, Ystad, Åhus, Åkersberga, Åmål, Åtvidaberg, Älmhult, Älvkarleby, Älmsta, Ängelholm, Öland, Örebro, Örkelljunga, Örnsköldsvik, Österåker, övriga städer se >>

 

Artikeln är publicerad för Hem & Bostad i den här och flera nyhetskanaler av den svenska presstjänsten Presstjänst - den svenska skrivbyrån för företag och organisationer. Vill ni ha hjälp med att skriva era nyheter samt skicka pressreleaser till flera svenska nyhetstjänster, journalister och nättidningar? Vänd er då till presstjanst.se i samarbete med nyhetsbyrån svenskpress.se.