BYGG.se satsar på att bli den främsta söktjänsten för den som är i behov av byggföretag, hustillverkare eller tillverkare av inredning till bland annat kök och badrum. Efter ett ägarbyte lanserades den första versionen av nya BYGG.se i slutet av april i år, med flera intressanta uppdateringar som väntar runt hörnet.

Redan idag kan man på sidan söka bland över 2700 husmodeller, som villor, attefallshus, garage och fritidshus, där besökaren med hjälp av smarta sökfilter snabbt kan sortera fram ett hus av passande storlek, stil, planlösning och funktion. Se här: https://bygg.se/husmodeller/


- Vi kommer under 2020 utveckla våra söktjänster för att köpare, tillverkare och leverantörer på ett enklare och snabbare sätt ska kunna finna varandra. Vi har intentionen att bli den mest värdefulla jämförelsetjänsten inom bygg och inredning, med en inriktning mot kunder som önskar en tekniskt smart lösning för att snabbare komma i kontakt med passande företag, säger Anders Lindsborg, grundare och VD.

- Tanken är att skapa en portal där vi samlar allt man kan behöva både som erfaren i branschen och total nybörjare, då att anta ett projekt som att bygga nytt hus annars lätt kan kännas övermäktigt och tidskrävande. Vi vill göra det enklare för alla att bygga om och bygga nytt.

Förutom att vara en söktjänst för hus och hustillverkare listar https://bygg.se/
även byggföretag och leverantörer av inredning och byggvaror i hela landet, samlar tips och skapar guider för att underlätta byggprocesser samt inköp av material och nyckelfärdiga konstruktioner.

För mer information, vänligen kontakta:
Anders Lindsborg, grundare och VD, tel 073 438 18 16, anders@bygg.se