Praktiska och stilfulla

Kanske tänker du att det här med dynboxar förstör helhetsintrycket i trädgården eller på terrassen? Då får du nog tänka om. Dynboxar är numer en stilfulldetalj i din trädgård och väldigt funktionell. Visst är det som förvaring av dina dynor den främst används men du kan naturligtvis använda den som extra sittplats eller som ett extra bord att ställa saker på.

Funktionen är det du vill ha

Även om en dynbox numer kan användas till olika saker så är det själva dynförvaringen du vill åt. Det finns ju naturligtvis inget som säger att du måste förvara just dynor i din box men det är till dynor dessa boxar är skapta. En stor dynbox kan dessutom inrymma mängder med olika storlekar på dina dynor som du kanske har i hammocken eller i dina stora solstolar. Allt får plats, beroende på hur stor dynbox du införskaffar. Om du nu inte vill förvara dina dynor där så är den utmärkt för förvaring av olika sportsaker såsom bollar, kubb, krocketspel men även barnens leksaker eller dina grilltillbehör.

Skyddar sitt innehåll

En dynbox är oerhört vädertålig och kan i princip stå ute året runt. Till skillnad från dynorna som du absolut inte kan ha ute under det ombytliga vädret i form av sol, regn och snö så kan faktiskt dynboxen göra det. Dynboxen är tät och så smart konstruerad att inget regnvatten kommer in.