Enkla Media vill lyfta upp företag inom bygg och renovering

Oavsett om man är ute efter hantverkare som kan utföra fasadputsning, måleri, takläggning eller ventilationsarbete, så finns går det enkelt att komma i kontakt med rätt bransch och få offerter på arbete, genom att surfa in på en av de offertförfrågningssajter som företaget Enkla Media nyligen förvärvat.

Enkla Media är verksamma inom internetmarknadsföring och skapar möjligheter för företag att hitta nya kunder och marknadsföra sig själva.
Och nu har de alltså hittat till byggsektorn och hemrenoveringsbranschen.

"Vi vet att den här typen av tjänster är populära bland allmänheten för att jämföra olika företag innan de bestämmer sig för vem de vill anlita, så vi vill också ta del av tillväxten", säger Fredrik Falkengren på Enkla Media.

Offertförfrågningssajter som heter vad de är

Bland de förvärvade tjänsterna ingår bland annat de fem vanligaste tjänsterna som svenskar brukar anlita professionell hjälp för att utföra.

Och lyckligtvis har webbsidorna namn som knappast kan misstolkas. För den som är intresserad av att anlita hantverkare inom fasadarbete. Där finns hantverkare inom allt som har med fasadrenovering, tvätt, puts och målning att göra.

För den som behöver hjälp med ventilationsarbete där experter inom ventilation finns anslutna.

Bland hemsidorna som förvärvats finns bland annat:
https://www.rivningsarbeten.nu/
https://www.betongarbeten.nu/
https://www.skorstensarbeten.se/
https://www.takrenoveringstockholm.se/
https://www.elektrikerdirekt.se/

Enkelt att skicka förfrågan om offert och få information om företaget

Som kund är det en enkel process att skicka in en offertförfrågan. Det hela sköts helt och hållet online genom ett formulär, där kunden beskriver vilken typ av arbete som behöver utföras och när arbetet önskas vara klart.
Sedan är det bara att vänta på att de företag som är anslutna till tjänsten ska höra av sig med en offert.

För att det ska kännas tryggt och säkert för kunden ska också processen präglas av transparens.

"Vi vill ge kunden flera olika parametrar att basera sina beslut på vem som ska anlitas. Detta gör vi genom att samarbeta med ledande företag inom bygg- och tjänstesektorn för att ta del av deras omdöme och recensioner av alla som lämnar offert", säger Fredrik Falkengren.

Tjänsterna bjuder också in företagare inom de olika branscherna att ansluta sig, för att de ska få chansen att synas på en konkurrensutsatt marknad att skaffa ett bredare kundunderlag.


Om företaget

Enkla Media är verksamt inom internetmarknadsföring, och skapar fler leads för företag med hjälp av konsumentsupplysningssajter, pris- och jämförelsetjänster.
Målsättningen med hemsidorna är att informera besökarna och göra svåra val enkla.

Kontakt: Fredrik Falkengren, info@enklamedia.com