Med alla hem och trädgårdsprodukter som finns på marknaden och alla nya som ständigt dyker upp så upplever allt fler konsumenter dock att det är svårt att hitta rätt i produktdjungeln på nätet.

- Det var ett strategiskt steg att vi valde att gå från webbshop till att bli en bäst-i-test sajt. Idag besöks vår sajt av drygt 3000 besökare varje månad och dessa nummer ökar stadigt. Vi vill skapa mer transparens inom branschen och underlätta för konsumenter så att de lättare kan ta ett bättre köpbeslut, säger Frida Mellqvist på GardenHome.
Som konsument är det mycket man ska tänka på innan man köper en vara inom hem och trädgård. Innan man köper en produkt behöver man veta vad som passar ens egna behov bäst. Det är också viktigt att undersöka vad som ingår i priset. Hur stor är energiförbrukningen? Kräver produkten särskilda uttag? Kräver den extrautrustning? Går det att köpa reservdelar?
Vill man spara pengar på sitt köp är det en god idé att jämföra priser innan man beslutar sig för att handla.

Så funkar bäst-i-test guider

Bäst-i-testguider visar de bästa produkterna inom en flertal kategorier. På Gardenhome.se finner man produkter inom trädgård, utemiljö, hushåll och verktyg. Testpersonerna som testar produkterna på GardenHome är alla experter inom olika områden och har utomordentlig erfarenhet av produktutvärdering. Produkter både används och testas så som de är avsedda att användas vilket gör att konsumenter kan lita på att testerna är pålitliga. GardenHome samlar också in tester från olika sajter och expertforum för en ge en rättvis och bred sammanställning.

Om företaget:
GardenHome.se ger tips och råd inför köp. Sajten gör det möjligt för konsumenter att hitta rätt hem-och trädgårdsprodukt till rätt pris.

Hemsida: https://gardenhome.se/