Välkommen att kontakta oss på Älvsjö Tak, https://alvsjotak.se så hittar vi en lösning för dig.

Erfarna takläggare i Stockholm

Våra takläggare förser dig med den hjälp du behöver runtom i Stockholmsområdet. De är speciellt framtagna för att klara av vädret i Sverige. 
Vårt företag erbjuder konkurrenskraftiga priser utan att göra avkall på kvaliteten på vårt arbete. Vi tillhandahåller offerter utan dolda avgifter så att du kan vara säker på att du får valuta för dina pengar samt ett bra resultat. 

Varför ska du välja Älvsjö Tak ?

  • Har lång erfarenhet 
  • Vi använder miljövänliga produkter
  • Vi ger alltid tak ägaren 10 års garanti, oavsett vald behandling
  • Utför gratis takbesiktning. 
  • Konkurrenskraftiga priser.

Olika takbyte vi kan göra 

Lägger Tegeltak
När man ska lägga tegeltak är det viktigt att underarbetet görs på rätt sätt. Annars är det lätt att fukt tränger igenom.

Lägger Plåttak
Det finns flera anledningar till att du ska välja plåttak. Det är enkelt att lägga och är otroligt snyggt.

Lägger Takpapp
Vi bollar gärna idéer tills vi kommer fram till en passande lösning

Vad kostar det? 

Boka in oss för en offert och få ett pris.
Våra priser börjar från [pris], vilket gör oss till ett av de mest kostnadseffektiva alternativen på marknaden. Vi tror på transparens, så det finns inga dolda avgifter eller överraskningar. Du vet exakt vad det blir för kostnad för på förhand. Om du kontaktar oss som privatperson är det stor chans att du har möjlighet till ROT-avdrag när vi lägger ditt tegeltak. ROT-avdraget är ett bra sätt att få ett lite billigare tak. Om du vill ha rådgivning eller har några funderingar kring detta, bara kontakta oss. Boka Älvsjö tak för en offert idag!

Garantier och försäkringar 

Vår högsta prioritet är kundnöjdhet, Därför har vi infört en nöjd kund-garanti på samtliga av våra uppdrag.  Vi är dedikerade till att tillhandahålla utmärkt kundservice genom hela takläggningsprocessen. Vår vänliga och hjälpsamma personal är alltid tillgänglig för att ta itu med eventuella problem eller frågor du kan ha. Självfallet har vårt företag också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.
Vänta inte tills dina takproblem blir större problem. Kontakta oss idag för att boka en kostnadsfri konsultation och låt vår takfirma med den bästa takläggaren ta hand om dina takbehov.