Enligt IMF kommer Kinas tillväxt fortsätta att skjuta i höjden, med åtta procent i år. Att Kina lyckats begränsa pandemin är en av orsakerna bakom framgångarna.
Svenska Fondtipset lägger i dagarna om portföljen. Häng med redan nu och få tips på hur mycket vi viktar upp Kina och vi investerar i övrigt.

– Det syns i BNP-siffrorna och Kina kommer fortsätta att ha fördelar av det i år. Många andra tillväxtländer har mycket svårare att hantera pandemin”, säger Juliana Hansveden, förvaltare av flera av Nordeas tillväxtmarknadsfonder, till Di.
– Kina är jätteintressant”, säger även Maria Landeborn, Danske Bank, till Di.

Svenska Fondtipset vänder sig till dig som är intresserad av ekonomi men inte satt dig in i hur du skall investera och placera metodiskt - vare sig det gäller din framtida pension eller privata placeringar. Det vill säga du får tips om hur du kan investera i PPM-fonder för premiepensionen och även dina privata investeringar samt om du själv kan förvalta din tjänstepension.
 
Vi erbjuder ett enkelt system som hjälper dig på två lönsamma sätt. För det första kommer du att lära dig att det är både kul och enkelt att investera då du får regelbundna placeringstips​. För det andra kommer du att skapa en riktigt god ekonomi när det gäller din framtida pension. Dessutom kommer du att få insikt om att det faktiskt är möjligt för alla att bygga upp en mindre förmögenhet på några år - och en stor förmögenhet över tid.

Introduktionserbjudande: Prenumerera på Fondtipset idag så bjuder vi på en extra månad.
https://svenskafondtipset.se/prenumerera