För det första kommer du att lära dig att det är både kul och enkelt att investera då du får regelbundna placeringstips. För det andra kommer du att skapa en riktigt god ekonomi när det gäller din framtida pension. Dessutom kommer du att få insikt om att det faktiskt är möjligt för alla att bygga upp en mindre förmögenhet på några år - och en stor förmögenhet över tid.

Ekonomiskt oberoende

Målsättningen med fondtipsen är att de skall hjälpa dig bygga en riktigt god ekonomi och att på sikt bli ekonomiskt oberoende. Oavsett var du är i livet eller hur din ekonomiska situation ser ut idag. Det är bara ett fåtal som blir rika på arbete men alla kan bli det genom rätt investeringar. Svenska Fondtipset arbetar aktivt för att ge största möjliga avkastning till lägsta möjliga risk.

Förlora inte pengar på spel och dobbel

Tjänsten coachar dig med de fundamentala grunderna i form av nyhetsbrev och SMS så att du kan komma igång med en riktigt lönsam fritidssysselsättning. Många spelar på hästar, sport och olika typer av dobbel. Det kan vara en trevlig hobby men endast ett fåtal lyckas gå med vinst. Den absoluta majoriteten är och förblir förlorare. Det stora undantaget är naturligtvis staten som tar en rejäl del av den totala kakan. Detta innebär att det blir betydligt mindre för alla att dela på än vad man gemensamt satsar i den gemensamma spelpotten.

Ta tag i din ekonomi
Det finns ingen anledning att vänta med att ta tag i både din privatekonomi och ditt pensionssparande. Dessutom finns hela tiden möjligheten att överträffa våra uträkningar med en ännu högre målsättning. Sammanfattningsvis så blir det garanterat betydligt festligare när det är dags att börja planera din pension samtidigt som vägen dit blir betydligt rikare.

Officiell start är den 26 februari men det går att boka upp sig redan nu. Då får du en extra månad på valfri avtalsperiod - och naturligtvis tips om aktuell fondportfölj.

Mer värdefull information och introduktionserbjudande Svenska Fondtipset >>


​​​​​​​Om Svenska Fondtipset
Svenska Fondtipset vänder sig till dig som är intresserad av ekonomi men inte satt dig in i hur du skall investera och placera metodiskt - vare sig det gäller din framtida pension eller privata placeringar. Vi erbjuder ett enkelt system som hjälper dig på två lönsamma sätt. För det första kommer du att lära dig att det är både kul och enkelt att investera då du får regelbundna placeringstips​. För det andra kommer du att skapa en riktigt god ekonomi när det gäller din framtida pension. Dessutom kommer du att få insikt om att det faktiskt är möjligt för alla att bygga upp en mindre förmögenhet på några år - och en stor förmögenhet över tid.