Det finns många olika orsaker till varför individer väljer eller byter leverantör av mobilkommunikationstjänster. Dessa sträcker sig från dåliga nätverksupplevelser till dåliga kundupplevelser till det uppenbara med bättre erbjudanden hos konkurrenter. Den stora frågan är då hur man hittar rätt mobiloperatör?

 

Den oberoende jämförelsetjänsten Mobilabonnemanget.nu har en bra lösning på dilemmat med de många olika operatörerna som finns där ute. Sajten har sammanställt recensioner av flera olika operatörer på marknaden för att hjälpa konsumenter med att välja. Ett exempel är en recension av mobiloperatören vimla som inkluderar utvärdering av de viktigaste aspekterna av ett abonnemang hos Vimla. Redaktören har således testat och använt mobilabonnemanget under tre månaders tid för att kunna ge en så genuin och ärlig recension som möjligt.

 

-       Vi tror att våra opartiska recensioner kan hjälpa många där ute att hitta rätt operatör. För att ge en så ärlig bild som möjligt testar vi mobilabonnemanget under tre månaders tid och där vi noga undersöker hur användarvänlig dess app och hemsida är. En annan viktig sak är givetvis mobilnät och teckning. I slutänden är det upp till var en att välja, men vi tror att vi med vårt test av mobiloperatörer lägger en bra grund inför valet, säger pressansvarig på Mobilabonnemanget.nu

 

I framtiden kommer Mobilabonnemanget.nu att publicera fler tester och recensioner av fler operatörer. På sajten kan användare också hitta annan nyttig information som topplistor av mobilabonnemang och speciella abonnemang för seniorer, studenter eller företag.