Inventera dina tillhörigheter

Innan du börjar köpa ny inredning, ta en grundlig titt på ditt nya hem och rensa igenom dina nuvarande ägodelar. Bestäm vilka föremål du vill behålla och vilka du vill göra dig av med. Kanske en del av det du har kan göras om med lite ny färg eller textil?

Definiera din personliga stil

Efter att du har fått koll på dina tillhörigheter, ta dig tid att definiera din personliga stil. Bläddra igenom tidningar och utforska internet för att hitta inspiration i bilder på möbler och inredning som du tycker är både funktionella och stilfulla.

Vilken färgpalett tilltalar dig?

Färg kan verkligen påverka stämningen i ditt hem. Om du redan äger konstverk, mattor eller har en fantastisk utsikt, kan du välja en nyans från dessa element och använda den som en konstant tråd genom hela rummet. Det är inte nödvändigt att allt matchar, men det är ekonomiskt att välja neutrala möbler och använda färg på accentväggar eller på detaljer som kuddar, lampor och dekorationer, eftersom du lätt kan ändra dessa för att passa din sinnesstämning.

Lägg till personlig inredning

Det är detaljerna som ger ditt hem karaktär. Speglar, växter, klockor, mattor och lampor är ofta förbisedda inslag som kan ge ditt hem en unik stil. Du kan framhäva en soffa genom att hänga konstverk ovanför den eller skapa en mysig sittplats runt den. Alternativt kan du lyfta fram din inredning med moderna belysningslösningar. Om du är på jakt efter högkvalitativ inredning och tillbehör, kolla in en pålitlig butik som Kitchen Living Dining som erbjuder ett brett utbud av alternativ för att förverkliga din vision för ditt nya hem.