Du behöver således inte ens gå utanför ditt hus ifall du vill ha nya gardiner. Vi berättar mer om hur du på bästa möjliga sätt förverkligar din dröm om nya gardiner.

Gå online

Att införskaffa skräddarsydda gardiner online låter svårt. Vi kan lova att det är det inte. Det är hur enkelt som helst. Det enda du behöver är en dator, mobiltelefon och en uppkoppling. Sedan kan du låta dig bli inspirerad av mängder med olika skräddarsydda gardinlösningar.

Rätt mått

En nyckelfaktor när det kommer till skräddarsydda gardiner är rätt mått. Eftersom du köper online så är det du som mäter och ju noggrannare du är, desto bättre blir slutresultatet. Naturligtvis är det bredd och höjd som ska mätas, men även skenor mm ska du behöva tänka in i din mätning. Du kan alltid rådfråga så att det blir exakt dom du vill ha det.

Ljusinsläpp

En annan viktig aspekt är hur mycket ljusinsläpp du vill ha. Du kan naturligtvis beställa sådana tyger så att det blir totalt mörker, men det vore ju synd om du beställde sådana gardiner och du hade sett framför dig ett visst ljusinsläpp. Tänk därför på att tygvalet innebär också val av ljusinsläpp eller ej.

Inne eller ute

Det finns naturligtvis möjlighet att beställa skräddarsydda gardiner till vilket rum som helst. Numer finns det även markiser som är specialanpassade för just ditt hem som du också kan beställa. Oavsett ute eller inne finns det alltså lösningar som går att beställa online. Nyckeln är att du vet vad du behöver för just ditt hem. Tänk på att ditt hem är en spegling av din personlighet.