SparFönster vill finnas där för kunderna för att ge dem bästa möjliga service och numera kan de göra detta när det passar kunderna bäst – under kvällar och helger. SparFönster har förlängt öppettiderna på telefon och chatten på utvalda kvällstider och helger från och med vecka 14.

Under våren och sommarmånaderna är det populärt att sätta igång med olika renoveringsprojekt och kunder kan numera få snabb hjälp när det är dags att beställa nya dörrar eller fönster.

Många fördelar med att köpa nya fönster
Det kan vara lockande att köpa begagnade fönster, men fördelarna med att köpa nya fönster bör inte förbises. Att byta ut sina gamla fönster till nya fönster ger både energibesparingar, bättre inomhusklimat och enklare underhåll.

Priset är en viktig faktor för många och det kan vara stora prisskillnader på fönster vilket betyder att det alltid är en god idé att jämföra innan man handlar på nätet. När det är dags att beställa nya fönster så har SparFönster ett brett utbud att välja mellan som sträcker sig från glidhängda fönster, flaggfönster till fasta fönster och trekantiga modeller. https://www.sparfonster.se/foenster/ har många prisvänliga varianter i både trä, PVC och trä/aluminium som alla har 10 års garanti.

Kunder kan numera på ett enkelt och smidigt sätt få fram rätt fönster och dörrar till rätt pris genom sajtens prisfunktion. Prisfunktionen låter kunder fylla i önskat mått, specifikation samt diverse val och tillbehör och därefter visas det totala priset.

Om SparFönster
Sparfönster har 12 års erfarenhet som onlineshop och producerar kvalitets-fönster och dörrar till förmånliga priser. De nya öppettiderna samt kontaktuppgifter finns på hemsidan: https://www.sparfonster.se/