Denna artikel är en annons - Klick kan leda till externa sidor

Stängsel och grindar i Gästrikland med Pirab

Stängsel och grindar i Gästrikland med Pirab

25/2 kl. 21:51

Pirab som är en totalentreprenören inom mark, park, trädgård och utemiljö har de senaste åren även specialiserat sig på montage och installation av stängsel och grindar för att skapa områdesskydd för både företag och industri.

  • Claes Pira, vd och grundare av Pirab

– Ett säkert områdesskydd ger ju både mindre oro och bättre nattsömn, säger Claes Pira, vd och grundare av Pirab. Det har varit kul att även utveckla den här delen av vår verksamhet. Vi har ju alltid erbjudit våra kunder en grön och skön miljö men nu har vi även kunskap och erfarenhet att kunna erbjuda ett skydd och skapa en ökad trygghet som allt fler efterfrågar.

Pirab bildades 2001 men dess historia sträcker sig tillbaka till år 1900. I dagsläget besitter verksamheten en sammantaget en bred yrkeserfarenhet på mer än 100 år. Maskinparken innefattar över 100 enheter från 2 kg till 11 ton.
De utför allt från en gräsklippning till att ta ett helhetsgrepp om utemiljön.

För mer information se http://pirab.nu

Denna artikel är publicerad på Hem & Bostad via Yodo News.

Joe Formgren

Joe Formgren

Gestrike Media AB

Från Gävle, Gästrikland

Medlem sedan 2007-04-21

Joe Formgren är reklamman, marknadsförare och kommunikationsstrateg. Grundare av SvenskPress.se genom Gestrike Media AB och delägare i Precis Rek... Läs mer

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat denna artikel, du kan bli den första!

(För att undvika "spam" ber vi dig besvara denna fråga.)

Publicera

Mer läsning

Välj ditt språk

Vad vill du läsa?

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer