Padel har snabbt tagit position i mångas liv oavsett ålder, kön, bakgrund och ursprung. Mot bakgrund av padelförbundets uttalade fokus på barn och unga har Svenska Eljouren valt att som partner och medlem i Svenska Padelförbundets Quality Team ge sitt stöd till barn- och ungdomsidrotten. Oavsett om det handlar om att motionera, ha kul eller tävla på elitnivå.

Stöd till sportens framtid via ungdomsidrotten

Svenska Eljouren vill som partner finansiellt stärka och utveckla padelsporten genom att bidra till att unga utövare ges de allra bästa förutsättningarna. Ett projekt som Svenska Eljouren är med och finansierar är Padellyftet – som Svenska Padelförbundet under 2021 avsätter minst 500.000:-. Detta är ett initiativ som medger alla medlemsföreningar möjlighet att söka stöd för sina barn- och ungdomssatsningar, allt från inköp av material och internutbildning till prova-på-padel samt ungdomsläger.

Padel – naturligt val för snabbrörliga elektriker

Valet av padel är ett naturligt val för ett snabbrörligt skrå fackmän: en snabb sport betyder pluspoäng för padelförbundets partner som strävar efter att vara Sveriges snabbaste och mest tillgängliga elektriker. God service i form av att alltid erbjuder tillgängliga elektriker i Stockholm eller lokala elektriker på just din ort.

Vilka är Svenska Eljouren?

Svenska Eljourens fackmän som gärna passar dina tider. Löftet är att se till att din el fungerar – dygnet runt, året om och utan dröjsmål oavsett var du bor. Från enklare uppdrag som att få upp belysning, byta ett jordat eluttag till större installationer som att montera laddbox till elbilen.  

Bokad tid med elektriker samma vecka

Den goda service som Svenska Eljouren erbjuder har väl tagits emot av marknaden. Varför ska kunderna behöva vänta i veckor eller rentav i månader för att få kvalificerad hjälp med elinstallationer som du inte får utföra själv? Hos Svenska Eljouren bokas dina elinstallationer gärna in samma vecka och på tider som passar dig. Du ska aldrig behöva vänta på en elektriker oavsett om det är en elektriker i Malmö eller behörig elinstallatör på en mindre ort som du söker.