Det finns inte mycket som är mer utsökt än en krispig, varm våffla. Oavsett om det är en söndagsbrunch eller en del av din dagliga frukostrutin, så är det här en sak som du helt enkelt inte kan göra utan ett speciellt köksredskap – våffeljärnet.

 

Vilka är de bästa våffeljärnen och vilken modell bör man då investera i? Den här frågan är inte helt enkel att besvara då det finns många parametrar att ta med i bedömningen. För att göra det lite enklare för konsumenter har jämförelsetjänsten Testat.nu tagit en närmre titt på andra oberoende tester, produktrecensioner och omdömen från konsumenter för att ta reda på vilka som är värda att investera i.

 

-       Grädda våfflor är en äldre teknik som har varit populärt under flera decennier så det borde betyda att det finns många bra modeller där ute. Dessvärre har vi sett att flera våffeljärn har brister med vissa säkerhetsproblem, men även ojämn värmespridning på järnet, säger pressansvarig på Testat.nu

 

På marknaden finns det både premiummodeller men det finns även flera prisvänliga alternativ. Dock visar det sig att de dyrare våffeljärnen överlag har presterat bäst i andra oberoende tester och att dessa järn håller en högre kvalitet. Testat.nu har utsett våffeljärnet Wilfa WDW-516W som bäst i test då denna modell har fått goda testresultat, bra omdömen från konsumenter samt att det har ett resonligt pris.

 

Nedan presenteras testet av de bästa våffeljärnen

Wilfa WDW-516W – Bäst i Test

Åviken Nobless Double 906 – Mycket bra val

Åviken Nobless Double 906 – Mycket bra val

Wilfa WAS-623 Bell – Mycket bra val

Sage The Smart Waffle – Bästa Premiumval

Åviken Belgisk 902 – Bäst för belgiska våfflor

 

 

Pressinformation:
Kontaktperson: Fredrik Eriksson
E-post: press@testat.nu
Media: https://testat.nu/media/