- Jag och min man köpte ett Marquis® spabad 2013 och blev så förtjusta i det att vi tog upp produkten i vårt sortiment före sommaren i år, säger Åsa Irenheim. Vi har redan sålt 4 spabad och det är mer än vi förväntat oss.
Deras butik är inte så stor att det ryms ett spabad men i stället får kunderna komma hem till Irenheims för visningkvällarna.
– Vi har också fått ett fantastiskt stöd av Nordiska Kvalitetspoolers säljare Kenneth Haag, som deltagit med expertisen när vi haft spakvällar, berättar Åsa Irenheim. Tack vare stödet från Nordiska Kvalitetspooler känner vi oss också tryggare när vi själva pratar spabad med kunderna.
Åsa menar att det är en stor investering för de flesta och då känns det tryggt att kunna erbjuda dem en kvalitetsprodukt -särskilt när det gäller vardagslyx måste det fungera enligt Åsa Irenheim.
– Vi är ju vana med att Colorama har hög kvalitet på sina produkter och då passar ju Marquis® bra in, säger Åsa. Nordiska Kvalitetspooler har sitt lager i Sverige så det är aldrig något krångel när vi behöver komplettera med tillbehör och spaprodukter.
Coloramabutiken har länge sålt kemikalier för spabad och pooler så personalen är väl insatt i vad som behövs.
– Vi har också noterat en klar ökning av försäljningen av tillbehör och kemikalier sedan vi började sälja Marquis®, berättar Åsa Irenheim. Även de som köpt andra spabad och pooler men det får vi stå ut med…
Drömmen är en större butikslokal.
– Vi kan ju tyvärr inte ens få in ett spabad genom våra dörrar men vi har ju visat att det går att sälja ändå, säger Åsa. Men visst vore det enklare och bättre med en större butik så att vi kan visa ett spabad för kunderna när de kommer hit.
För Coloramabutiken i Karlsborg har försäljningen av Marquis® inneburit ökad försäljning även på andra produkter och man har även fått in nya kunder!