Betydelsen av rätt belysning

Belysning gör enormt mycket för trivseln i ett hem och det är den som skapar atmosfären i hemmet.  Se till att du har många varierande lampor och belysning för maximal effekt. Du kan hitta ett stort sortiment av lampor online, som till exempel på lampornu.se. Passa på att inventera bland dina olika sorters belysning och uppdatera om det behövs.

En god regel är att du ofta behöver fler sorters belysning än vad du tror – så kika in på lampornu.se och botanisera bland det stora utbudet som finns av lampor online. Man brukar säga att en si så där sju till tio olika lampor behövs i ett vardagsrum. Utspridda ljuskällor på olika nivåer skapar en trivsam stämning.

Stort utbud online

Det finns ett gigantiskt utbud av lampor online och du lär garanterat hitta de ljuskällor som passar just dig och dina behov. Gå igenom rum för rum och se vad som kan tänkas fattas.
Ett hett tips är att mixa olika sorters ljusstyrkor. Lampor med dimmer är perfekta då du kan ändra ljuset allt efter behov och stämning. Lys gärna upp det där mörka bortglömda hörnet! Det är så lätt att glömma bort vissa vrår i hemmet, men med rätt belysning får du till ett helt annat uttryck i rummet. En rolig idé kan vara att lysa upp på oväntade platser. Kanske en ljusslinga skulle göra sig alldeles utmärkt i exempelvis bokhyllan?


Börjar du få inspiration till att lysa upp ditt hem? Perfekt, då är det bara att börja söka lampor online och klicka in på lampornu.se där du hittar allt du söker vad beträffar belysning – självklart även för kontoret eller annan verksamhet.