WM Tak & Fasad har varit verksamma inom branschen i flera år och de har stor kunskap gällande all slags fasadrenovering Stockholm. Genom åren har de hunnit renovera hundratals fastigheter i Stockholmsområdet. 

 

“Sommaren är vår absoluta högsäsong, då många vill passa på att renovera utsidan av huset när vädret är bättre. Vi har därmed rustat upp och står redo med full kapacitet för att kunna hjälpa så många fastighets- och villaägare som möjligt i sommar. Vi erbjuder för närvarande alla kunder en initial kostnadsfri fasadinspektion med våra specialister, som alla har gedigen kunskap av fasadrenovering”, säger pressansvarig på WM Tak & Fasad.

 

Väder och vind har en stor påverkan på fasaden

Klimatet i Sverige gör det också till en svår uppgift att hålla fasaden i bra skick. Med tiden kommer naturens påfrestningar såsom snö, regn, vind och sol lämna spår på byggnaden och det är därmed av största vikt att regelbundet kontrollera fastigheten. WM Tak & Fasad rekommenderar en grundlig kontroll två gånger årligen, en gång efter vintern och en gång efter sommaren för att säkerställa att fasaden är i gott skick.

 

Fasadrenovering Stockholm av högsta kvalitet

WM Tak & Fasad erbjuder ett brett utbud av tjänster där de genomför allt från fasad- och takrenovering, fasadputs, samt takomläggning. Med största noggrannhet och varsamhet kan WM Tak & Fasad utföra fasadrenovering Stockholm så att fasaden på din fastighet eller villa håller länge. En fasad som tas hand om och som med jämna mellanrum kontrolleras kommer hållas vacker och välmående i minst femtio år.

 

Presskontakt

Frida Engström

Frida.engstrom@prdirekt.se