Helhetsprofilering av Nobel Home

2/5, 2019 kl. 22:48

Möbelhuset Nobel Home (f.d. EM Möbler vid Valbo Köpcentrum) har fått ett helhetslyft då det är ett helt nytt koncept. Vi på Precis Reklam har varit med i hela skapelseprocessen från logotyp och grafisk profil till exteriör dekor, copy och hemsida m.m. Vi på Precis Reklam är både stolta och glada över förtroendet och ser fram emot ett fortsatt gott samarbete.

Nobel Home är ett möbelföretag med ett helt eget sortiment som de själva skräddarsyr med många välkända varumärken. De säljer kvalitetsmöbler till konkurrenskraftiga priser och ger sina kunder bästa möjliga service. Med kunnig och erfaren personal hjälper de dig att hitta en lösning som passar dina behov och delar mer än gärna med sig av sin kunskap och passion för inredning.

Nobel Homes nya hemsida ligger nu på det lättadministrerade publiceringssystemet Yodo CMS som är både sökmotoroptimerad och mobilanpassad. Kika in hemsidan och läs mer om dom via länken nedan.

Gör som Nobel Home du med - skaffa en hemsida i publiceringssystemet Yodo Med hjälp av oss på Precis Reklam får ni en funktionell, lättadministrerad och snygg hemsida som följer er grafiska profil. Har du ingen grafisk profil? Lugn, vi hjälper er med det också!

Besök nobelhome.se »

Se flera av våra referenser »
https://precisreklam.se

Denna artikel är publicerad på Hem & Bostad via Yodo News.

Emanuel Golabiewski

Emanuel Golabiewski

Precis Reklam

Från Gävle, Gästrikland

Medlem sedan 2017-11-09

Emanuel Golabiewski heter jag och jobbar inom kommunikation och marknadsföring på kommunikationsbyrån Precis Reklam.

Vill du också ha en sökmo... Läs mer

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat denna artikel, du kan bli den första!

(För att undvika "spam" ber vi dig besvara denna fråga.)

Publicera

Mer läsning

Välj ditt språk

Vad vill du läsa?

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer