Därför frågar vi våra läsare om vad är era tips om höstens trender? Publicera direkt på http://www.gestrikemagasinet.se (om ni inte redan är ansluten till presstjänsten http://www.svenskpress.se). Era svar önskas helst före fredag 9/10 då det är manusstopp. De publiceras på http://www.gestrikemagasinet.se och det mesta av det bästa kommer, helt eller delvis, med i det tryckta magasinet samt e-magasinet.

Ni har naturligtvis även möjlighet att i samband med detta förstärka er marknadsföring med annonsering. Varmt välkomna att kontakta er egen Gestrike Media-kontakt eller undertecknad så snart som möjligt om detta. Vill ni boka en bra kampanj så får ni samma fördelaktiga pris som i vår Julbordskampanj
http://www.gestrikemagasinet.se/articles/view/dags-att-marknadsfora-ert-julbord1
alternativt nyttjar ni flerkanalskampanjen Superkortet
http://www.gestrikemagasinet.se/readers/view/superkortet-genom-gestrike-magasinet

Bästa hälsningar & på glatt återseende

Joe Formgren med kollegor
Ansvarig utgivare
Gestrike Magasinet
070-679 79 00

PS. Kontakta mig gärna om ni har funderingar avseende frågeställningarna ovan eller marknadsföring i allmänhet. Mer information om utgivningsplan och priser finner ni här:
http://www.gestrikemagasinet.se/pages/view/annonsera-i-gestrike-magasinet

Gestrike Magasinet ges ut en gång i månaden i anslutning till lön i en upplaga av 52.000 exemplar.
Magasinet utges av Gestrike Media AB som är ett privat oberoende mediaföretag utan presstöd eller politisk partitillhörighet.
Det redaktionella materialet är i huvudsak producerat av läsarna själva genom magasinets hemsida http://www.gestrikemagasinet.se
eller via presstjänsten SvenskPress.se