-Man kan också se att kundernas önskemål har förändrats över tiden, förr ville våra kunder ha en renodlad sommarstuga, sedan kom önskemål om en året-runt-stuga, och nu vill man ha ett hus dit man kan flytta så småningom eller som pensionär, förklarar Jörgen Larsson på Västkustvillan och Borohus i Gävle.

Ljus och rymd efterfrågas

Även kundernas krav på hur fritidshuset skall se ut har förändrats över tiden. De flesta som bygger nytt i dag vill ha ett snyggt, fräscht och modernt hus med hög standard, 75-100 kvadratmeter boyta, stora glaspartier och mycket rymd inomhus.
VästkustStugans Effekt- och Visionsmodeller är populära och finns i flera utföranden, de är bra exempel på hus som motsvarar dessa krav.

De flesta som drömmer om ett fritidshus vill också att det skall ligga nära vatten, helst vid havet, annars vid en sjö. Önskemål som också bekräftas av VästkustStugans kunder.

-Ja det stämmer, nästan alla vill bo nära vatten, och mest populärt inom regionen är kustnära områden från Norrtälje upp mot Sundsvall men vi bygger också runt Storsjön i Sandviken och Forsbacka.

De senaste åren har vi byggt många hus dels vid kusten och dels runt Storsjön, mer än 100-talet hus på vardera av de båda avsnitten har det blivit hittills!

De flesta nybyggare har redan en tomt att bygga på, men det finns också de som hittar en tomt med hjälp av våra kontakter.

Det var t.ex. en vinnare i Miljonlotteriet som bodde norrut i landet men ville bygga ett fritidshus vid kusten där barnen bor. Han fick hjälp av oss att hitta en tomt och skall nu använda huset som fritidshus till en början, för att senare flytta dit permanent.

Flexibiliteten och kvalitén väger tungt

VästkustStugan skräddarsyr och anpassar husen efter kundernas önskemål, alla har olika behov och de försöker vi alltid tillgodose.

Vi på VästkustStugan är mycket flexibla när det gäller utformingen av husen. Anpassningarna kan gälla allt ifrån att inreda en bastu, spegelvända entré/tvättstuga, ändra läget på vardagsrummet, byta takutformning eller bara göra en förlängning av huset.

Har kunden en egen ritning eller idé på husmodell så är det inga problem för oss på VästkustStugan, kontakta oss så hjälper vi till att skapa huset som ni vill ha.

Vi är kända för vår fina och höga kvalitet och det är tryggt att veta som kund, att vi byggt mer än 40 000 hus och har funnits sedan 1932!

Ta gärna kontakt med Jörgen för tips och råd:
Västkustvillan och Borohus Norrland
Rälsgatan 6A, 802 91 Gävle
070-313 75 80 (Jörgen direkt)
jorgen.larsson@borohus.se
http://www.borohus.se , http://www.vastkustvillan.se , http://www.vastkuststugan.se