Tove Phillips, Phillips Media

Tove Phillips

Jag är en mångfacetterad entreprenör som utöver mitt arbete som gymnasielärare ägnar mig åt text- och bildframställning på frilansbasis. Som skribent ligger min fokus på mat, livsstil och samhälle men min breda kompetens möjliggör uppdrag inom de flesta områden. Mina texter är informativa, välskrivna och ofta kryddade med en rejäl nypa humor.

Visa:

Tove Phillips senaste material

Pizzornas paradis

Pizzornas paradis

(Artikel) Publicerad 29/1, 2008 kl. 22:11

Capricciosa eller Hawaii - vi svenskar älskar våra pizzor.

Om det inte var så gott med kött...

Om det inte var så gott med kött...

(Artikel) Publicerad 29/1, 2008 kl. 22:09

…så skulle jag absolut kunna tänka mig att bli vegetarian.

När det blir pannkaka av alltihop

När det blir pannkaka av alltihop

(Artikel) Publicerad 29/1, 2008 kl. 22:06

Med egensinniga ingredienser är det inte svårt att misslyckas.

Bättre en lax på bordet än tio i Viskan

Bättre en lax på bordet än tio i Viskan

(Artikel) Publicerad 29/1, 2008 kl. 22:03

Varför går män och fiskar?

Köket som experimentverkstad

Köket som experimentverkstad

(Artikel) Publicerad 29/1, 2008 kl. 22:01

Utöva lite "Learning by doing" i köket!

Publicera
Mer läsning
Vad vill du läsa?
Nyhetsbrev
Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer